Eşini ve üvey oğlunu öldürdükten sonra tutuklanan adam cezaevinde intihar etti

TAKİP ET

Denizli'nin Tavas ilçesinde, Kahramanmaraş'tan deprem sonrası yerleşen Ümit Mutlu Akpınar (24), dehşet verici bir cinayet ve intihar olayına karıştı. İnşaat işçisi olan Akpınar, eşi Büşra Akpınar (26) ve üvey oğlu Macit Gül'ü (4) bıçaklayarak öldürdü.

Yaşanan dehşet verici olayın ardından ise kendini Kocabaş D Tipi Cezaevi'ndeki hücresinde asarak intihar etti. Olay, geçtiğimiz gün Tavas ilçesinin Yaka Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından Kahramanmaraş'tan Denizli'ye yerleşen Ümit Mutlu Akpınar ile eşi Büşra Akpınar arasında bir tartışma başladı.

Tartışma hızla şiddetlendi ve bu esnada Akpınar, mutfağa gidip bir bıçak aldı. Eşini ve üvey oğlunu acımasızca bıçaklayarak öldürdü. Büşra Akpınar'ın çığlıkları üzerine koşan Macit Gül de aynı korkunç kaderi paylaştı. Anne ve üvey oğlunun cansız bedenleri olay yerinde bulunarak adli işlemlerin ardından memleketleri Kahramanmaraş'a gönderildi ve toprağa verildi. Ümit Mutlu Akpınar, suç aleti olan bıçakla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akpınar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polise ilk ifadesinde cinnet getirdiğini ve bıçağı hedef gözetmeksizin salladığını itiraf etti. Ortaya çıkan detaylara göre, Büşra Akpınar'ın ilk evliliğinden olan üvey oğlu Macit Gül'ün velayeti için eski kocasından dava açtığı ancak ikinci evliliğini 26 Ocak'ta Ümit Mutlu Akpınar'la yaptığı ve bu durumun çatışmanın temel nedeni olduğu belirtildi. Ancak hikaye burada sona ermedi. Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde gözaltına alındıktan sonra Akpınar, hücresinde gardiyanlar tarafından ölü bulundu. İntihar ettiği tespit edilen Ümit Mutlu Akpınar'ın ardında bıraktığı trajik olay, savcılığın başlattığı soruşturma ile aydınlatılmaya çalışılıyor.

Denizli cinayet intihar