Eşini Öldürdükten Sonra Yakalanan Kocanın İlk Sözleri: 'Kaçılmıyor efendim'

TAKİP ET

Bursa'da boşanma aşamasında olduğu karısını tuzak kurarak öldüren ve olaydan sonra Samsun'da yakalanan zanlı emniyetteki işlemlerinden Sonra adliyeye sevk edildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarılan zamanlı basın mensuplarına, "Cinayet şubesinden kaçılmıyor efendim, pişmanım" dedi.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda 51 yaşındaki Ali Canıtez, Boşanma aşamasında olduğu 46 yaşındaki eşi Aynur Canıtez'i Arayarak, ‘Kargonuz var, gelip paketinizi teslim alır mısınız’ diyerek Demirtaş organize sanayi bölgesinde bulunan bir kargo şirketine çağırdı.

TUZAK KURUP ÖLDÜRDÜ

Kadın paketi teslim almaya gittikten sonra arkasından şirkete giren koca kadını silahla vurarak öldürdü. Katil zanlısı koca olaydan sonra kayıplara karışırken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalsın bulunması için çalışma başlattı ve Samsun'un Çarşamba ilçesinde gittiğini belirledi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen cinayet bürosu ekipleri kısa sürede uzmanlığı yakaladı.

“KAÇILMIYOR EFENDİM”

Ehliyet işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen zanlı Ali Canıtez, "Pişman mısın?" Eşini sen mi arattın? Tuzak kurduğun doğru mu? sorusuna, "Tabii ki pişmanım, insan böyle olmasını ister mi?", " Hayır ben aratmadım, tuzak kurmadım. Cinayet Şubesi'nden kaçılmıyor efendim" diye cevap verdi.

bursa samsun katil koca