Eşini Öldürdüğü O Anlar Kameralara Yansıdı

TAKİP ET

Çanakkale'de eşi tarafından hakkında uzaklaştırma kararı çıkarılan bir kişi boşanma arifesinde olduğu eşini başından kurşunla vurarak öldürdü. Eşini öldüren koca Daha sonra kendi kafasına sıktı. Kadının kocası tarafından başından vurularak öldürüldü Ankara Halk Otobüsü kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre bu sabah saatlerinde Esenler Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi nde yaşanan olayda Çanakkale Devlet Hastanesi'nde Ebe olarak çalışan 30 yaşındaki S.Ş., Şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 1 yıl önce 31 yaşındaki eşi F.Ş.'den boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Kadının talebi üzerine mahkeme eşe evden uzaklaştırma kararı verdi. Kadın daha sonra adresini değiştirerek başka bir yere taşındı. F.Ş.,  Adapazarı'nda Kasap olarak çalışmaya başlarken dün akşam saatlerinde Çanakkale'ye geldi ve bir araç temin etti. Eşeğin adresini bulan adam evin etrafında bekledi. Kadın sabah işe gitmek için evden çıktığında F.Ş. yanına geldi ve bir süre konuştu. Daha sonra çiftin arasında tartışma başlarken cani koca yanında getirdiği tabancayla ayrı yaşadığı eşini başından vurdu ve daha sonra intihar etti. 

2 ÇOCUKLARI VAR

Mahalle sakinlerinin olaya tanık olarak ifade etmesi üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Bölgede Olay yeri inceleme polisleri Güvenlik şeridi çekip cinayetle ilgili çalışma yaptı. Bu sırada olayın yaşandığı bölgeye yakında bulunan bir okulda öğrenci olan çocuklar polisin incelemesinin meraklı gözlerle takip etti. Olay yerinde Cumhuriyet savcısının da yaptığı incelemenin ardından cenazeler Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken hayatını kaybeden çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

 

çanakkale cinayet son dakika son dakika haberi