Eşini 88 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sanık Birliktelik Görüntülerimizi Sevgilisine Gönderdi

TAKİP ET

Edirne'de 38 yaşındaki eşi Melek S.'yi cep telefonu ile başkasıyla mesajlaştığı iddiası ile 88 bıçak darbesiyle öldüren Erkan S. mahkemede yaptığı savunmada; "Birlikte olduğumuz sırada çektiği videoları yazıştığı kişiye gönderdiğini WhatsApp'ta gördüm. Bunu nasıl yapar? 15 yıllık evliyiz. İki çocuğumuz var. O akşam sokaklarda ağlayarak dolaştım" dedi.

Edirne'de fabrika işçisi olarak çalışan Erkan S. İddiaya göre 2 yıl önce de telefondan başkasıyla mesajlaştığını gördüğü iki çocuğunun annesi eşi Melek’i 88 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından tutuklanan kocanın Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı dava devam ediyor. Davanın görülen duruşmasına Avukatı ile birlikte katılan Sanık, Cezaevinde yazdığı 8 sayfalık savunmasını okudu. Eşinin kendisini aldattığını ve ailece görüştükleri biriyle birlikte olduğunu söyleyen Sanık, Eşinin bu kişiyle mesajlaştığından şüphelendiğini ve telefonunun şifresini öğrenip Bak burada mesajları gördüğünü anlattı.
Erkan S., Savunmasında Eşinin bu kişiyle son derece Seviyesiz ve ahlaksız konuşmalar yaptığını gördüğünü belirterek, "E. adlı kişi eşimi sürekli yanına çağırıyordu. Bunları görünce büyük bir şok yaşadım. Beynimden vurulmuşa döndüm. Birlikte olduğumuz sırada çektiği videoları yazıştığı kişiye gönderdiğini WhatsApp'ta gördüm. Bunu nasıl yapar? 15 yıllık evliyiz. İki çocuğumuz var. O akşam sokaklarda ağlayarak dolaştım. Sabah avukata gidip, telefondaki yazışmaları gösterip, zina nedeniyle boşanma davası açtım" dedi.

“BANA AĞIR HAKARETLER ETTİ”

Savunmasını yaptığı sırada zaman zaman ağlayan sanık yaşadıkları nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü belirterek avukatı aracılığıyla eşinin telefon kayıtlarına mahkemeye sundu. Eşiyle bir sürü ayrı aldıklarını fakat çocuklarına özlediği için Görüşmek Zorunda kaldığını belirten Sanık, "İki birayı da içtim. Görüntüler hakkında soru sormaya başlayınca Melek, sinirlenmeye başladı. Telefonunu ne yaptığımı sordu. Çorlu'da boşanma davasında delil olarak kullanması için avukatın ofisinde bıraktığımı söyledim. Bunun üzerine bana ağır hakaretler etti. Bir süre sonra alkolün etkisiyle uyuklamaya başladım. Eşim bu sırada tuvalete gitti. Bir ara sanki bir şeyin bana yakınlaştığını hissettim. Melek'i elinde bıçakla bana hamle yapmak için yaklaştığını gördüm. Bıçağı birkaç defa bana savurdu. Ben de bıçağı elinden aldım. Birlikte yere düştük. Bana vurmaya devam etti. O sırada, 'Beni rezil ettin. Allah belanı versin. Ben de seni rezil edeceğim. Erkek müsveddesi' diyordu. Ben de tamamen kendimi kaybettim. Bıçaklamaya başladım. Sonrasını hatırlamıyorum. Cinnet getirdiğimi düşünüyorum. Ben eşime evlilik hayatım boyunca bir kez bile vurmadım. Böyle olsun asla istemezdim. Ama kendisi bana bıçakla saldırdı, ağır hakaretler etti. Öldürme düşüncem olsaydı bunu çok daha önceden yapardım" dedi.

son dakika cinayet edirne kadın cinayeti