Eşini 49 Yerinden Bıçaklayarak Öldürmüştü! Nedeni "Çay" Çıktı

TAKİP ET

Eskişehir'de karısını 49 yerinden bıçaklayarak öldüren Sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık verdiği ilk ifadede eşinin Kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü ve kendisini aldattığını söylediğini iddia etmişti. Fakat mahkemede bilgilerine başvurulan çiftin küçük çocukları,"Babam anneme 'çay yap' dedi, yapmayınca babam da kendine hakim olamadı ve annemi öldürdü" dedi.

Eskişehir 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık 36 yaşındaki S.D. oğlu O.D. avukatlar ve Tanıkların yakınları hazır bulundu. Tutuklu Sanık mahkemeye başkanının 'karını neden öldürdün?' sorusuna  "Psikolojik rahatsızlığım var. Bana küfür etti ve 'seni aldattım' dedi. Bunları benim yüzüme karşı söylüyordu. Olay günü çay yapmasını söyledim. 'Hayır yapmam' diyerek bağırdı. Sonrasını hatırlamıyorum. Olayı nasıl gerçekleştirdim yemin ederim bilmiyorum" yanıtını verdi.

“ÇAY YAP DEDİ, YAPMAYINCA…”

Çiftin cinayet sırasında evde olan çocuklara O.D. ise olay anını, "Birlikte yaşıyorduk. Hep kavga ederlerdi. Annem 'sen cinlisin, perilisin' şeklinde sözler söylüyordu. Babam anneme 'çay yap' dedi, yapmayınca babam da kendine hakim olamadı ve annemi öldürdü"  ifadeleri ile anlattı ve babasından şikayetçi olmadığını söyledi. Alınan ifadelerin sonucunda ara kararını açıklayan mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verirken dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 2 kasım tarihine erteledi.

son dakika eskişehir kadın cinayeti son dakika haberi