Eşinden Boşanmak İsteyen Adam 'Çıplak Resim Atıyormuş' Dedi

TAKİP ET

Denizli'de evi terk eden karısını arayan adam öğrendikleri karşısında şok yaşadı. Karısının bir süredir erkeklerle fuhuş yaptığını ve apartlarda yaşadığını dile getirdi.

Denizli'de eşinden boşanmak isteyen 30 yaşındaki adam karısını şikayet etti. Bu süreçte 4 yıl önce evlendiği ve yüzde 80 oranında engelli olarak dünyaya gelen kızını alan karısı bir süredir evden kaçtı. Eşini yaptığı tüm aramalara rağmen bulamadı. Sonrasında ise çocuğunu bir karakola bıraktıktan sonra ilde bulunan bazı apartlarda yaşayarak günlerini geçirdiğini iddia etti. 

Koca karısından boşanmak için mahkemeye başvurdu. Bu süreçte karısının kendisini başka erkeklerle aldattığını ve fuhuş yaptığını iddia etti. Karısı hakkında emniyete giderek suç duyurusunda bulundu. Savcılık konu hakkında harekete geçti. Konunun gerçek olup olmadığının araştırılması için çalışmalar başlatılıyor. Bu süreçte karısından şikayetçi olduğunu belirten sinirli koca çeşitli iddialarda bulundu. 

KARISI BAŞKA ERKEKLERE ÇIPLAK FOTOĞRAF ATIYORMUŞ

Karısının eve destek olmak için çalışmasını istediği için kavga ettiklerini ve sonunda evi çocuğu ile birlikte terk ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine bir süre sonra çocuğunu karakola bıraktığını öğrenen adam engelli çocuğunu alarak karısından boşanmak istediğini dile getirdi. 

Karakola vermiş olduğu ifadelerde karısının evliliği boyunca başka erkeklere cep telefonu üzerinden çıplak fotoğraf attığını öğrendiğini belirtti. Konunun savcılığa intikal etmesinin ardından hepsinin araştırmasının yapıldığını ve ortaya çıktıktan sonra çocuğunun velayetini alarak karısından boşanacağını dile getirdi. Konu ise savcılık tarafından bir süredir inceleniyor. 

denizli eşinden şikayetçi oldu çıplak resim