'Eşimin İlişkisi Var' Deyip Vurdu

TAKİP ET

İzmir'in Ödemiş ilçesinde evli ve iki çocuk annesi bir kadın kocasının kendisini aldattığını iddia ettiği kadını bularak evine gitti. Bunun ardından eşimin ilişkisi var diyerek vurdu.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir kadın bir süredir eşinin davranışlarından şüpheleniyordu. Eşinin değişmesinden dolayı son derece şikayetçi olan kadın yaptığı araştırmaların ardından eşinin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündü. Eşinin ilişkisi olduğunu düşündüğü kadının izini bulmak için uzun bir süre uğraştığı öğrenildi. 29 yaşındaki N.E isimli kadın bir süre sonra eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği 22 yaşındaki C.K'yı vurdu. 

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay Plevne Sokak'ta meydana geldi. Evli ve iki çocuk annesi olan N.E isimli kadın kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığını öne sürerek adeta deliye döndü. Bunun üzerine Ödemiş ilçesinde taksici olarak çalışan kocasının ilişki yaşadığı iddia edilen kadının evini uzun araştırmalar sonrasında buldu. 

KOCASININ SEVGİLİSİNİ VURARAK YARALADI

Eve gittiği zaman kadın ile ilişki yaşadığı iddia edilen diğer kadın arasında bir tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma büyüdü. Bunun ardından N.E. isimli kadın yanında getirdiği silahı çıkararak 22 yaşındaki genç kadına tam üç el ateş atti. Karnına isabet eden tek kurşunla yere yığılan kadın ağır yaralandı. 

Silah sesini duyan komşular hemen polise haber verildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelirken yaralı kadının hastaneye kaldırıldığı ancak sağlık durumunun hala ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından olay yerinden kaçan kadının yakalanması için ise çalışmalar başlatıldı. Bunun üzerine soruşturma hala devam ediyor. 

izmir ödemiş ilişki