Eşi Ve 2 Çocuğunu Öldürüp, İntihar Etti

TAKİP ET

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, Samet Özdemir (34) adlı şahıs, eşi Zeynep Özdemir (28) ve çocukları Metehan (9) ile Batuhan'ı (4) tabancayla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Çift arasında uzun süredir devam eden şiddetli geçimsizlik ve Zeynep Özdemir'in ayrılıp uzaklaştırma kararı aldığı belirtiliyor.

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Yalıntaş Mahallesi 125’inci Sokak'ta meydana geldi. Aile yakınları, evde kimsenin cevap vermemesi üzerine endişelenip kapıyı kırdı. İçeri girdiklerinde, Özdemir çiftini ve iki çocuğunu kanlar içinde yerde buldular. Olayın hemen ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri, aile fertlerinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede, Samet Özdemir'in önce eşi ve çocuklarını vurduktan sonra intihar ettiği tespit edildi.

Çift Arasında Uzun Süredir Geçimsizlik Var
Samet ve Zeynep Özdemir çifti, 11 yıllık evliydi ancak aralarında uzun süredir şiddetli geçimsizlik olduğu ve Zeynep Özdemir'in bir süre önce evi terk edip eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Zeynep Özdemir'in, ayrılığın ardından bir süre baba evinde yaşadığı ve sadece 2 gün önce eve geri döndüğü ifade ediliyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bursa cinayet ölüm haberi intihar