Eşi tarafından vurulan kadın son nefesinde çocuklarını emanet ederek hayatını kaybetti

TAKİP ET

Adana'da Uğur Cöddü'nün eşi Burcu Cöddü, kayınbiraderleri Süleyman ve Harun Şimşek ile teyzesi Müzeyyen Çırak silahla vurularak yaralandı. Ağır yaralanan Burcu Cöddü, ambulansa alınırken bir yakınına "Çocuklarım sana emanet" dedikten sonra hastanede hayatını kaybetti.

Yaralıların tedavisi hastanede devam ederken, şüpheli Uğur Cöddü ise olay yerinde vatandaşlar tarafından darp edildi ve polise teslim edildi.

Olay, merkez Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim mahallesinde saat 18.30 sularında gerçekleşti. Uğur Cöddü, boşanma sürecinde olduğu eşi Burcu Cöddü'nün babasıyla yaşadığı eve gittiği iddia edildi. Cöddü çifti evin önünde konuşurken aralarında tartışma çıktı. Bu sırada iki çocuk annesi Burcu da yakınlarına araya girmeye çıktı. Gerilimin artmasıyla birlikte Uğur Cöddü, üzerinde bulunan ruhsatsız silahla eşini ve yakınlarını tek tek ateş etti.

SİLAHLI KOCAYA KOMŞULAR MÜDAHALE ETTİ

Şüphelinin silahından çıkan kurşunlar, eşi Burcu Cöddü, kayınbiraderleri Süleyman ve Harun Şimşek ile teyzesi Müzeyyen Çırak'a isabet etti. Yaralılar kanlar içinde yere düşerken, çevredeki vatandaşlar Uğur Cöddü'yü etkisiz hale getirerek darp etti.

"ÇOCUKLARIM SANA EMANET"

Bölgedeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaralılara müdahale etti. Durumu ağır olan Burcu Cöddü, ambulansa alınırken yanındaki yakınına "Çocuklarım sana emanet" diyerek veda etti. Onlara emanet ettiği yakını da "Çocuklarına ben bakacağım" yanıtını verdi. Durumu kritik olan Burcu Cöddü ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.
Bu sırada olaydan sonra kaçmaya çalışan cinayet şüphelisi Uğur Cöddü, çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilerek etkisiz hale getirildi ve silahı alındı. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Cöddü, Cinayet Büro Amirliği’ne sevk edildi.

Adana cinayet anne