Esenyurt'ta Babası Tarafından Sokak Ortasında Dövülen Çocuk Beyin Kanaması Geçirmiş

TAKİP ET

İstanbul Esenyurt'ta dün korkunç bir olay yaşanmış, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Suudi Arabistanlı Nidhal Mohammed Tımraz 2 yaşındaki çocuğunu sokak ortasında öldüresiye döndükten sonra vatandaşlar tarafından linç edilmek istenmişti.

İstanbul Esenyurt’ta dün korkunç bir olay yaşanmış,  psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Suudi Arabistanlı Nidhal Mohammed Tımraz 2 yaşındaki çocuğunu sokak ortasında öldüresiye döndükten sonra vatandaşlar tarafından linç edilmek istenmişti. 

Dehşet saçan Baba yoldan geçen bir sivil polis memuru tarafından Öfkeli kalabalığın elinden alınırken Polis Merkezindeki sorgunun ardından adliyeye sevk edildi. Babası tarafından sokak ortasında öldüresiye dövülen ve başı Demir bariyerlere vurulan 2 yaşındaki çocuğun ise beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan küçük çocuğun Hayati tehlikeyi atlattığı öğrenirken kalçasında derin kesikler bulunduğu ortaya çıktı. Hastane yetkilileri tarafından küçük çocuğun daha önce de defalarca şiddete maruz kalmış olabileceği söylendi.

 

istanbul esenyurt baba dehşet beyin kanaması