Esenler'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

TAKİP ET

Esenler ilçesinde seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak aynı istikamette seyreden servis minibüsüne çarptı. Kazada, iki araç sürücüsü yaralandı.

Esenler ilçesinde O-3 TEM bağlantı yolunda gece saat 02.00 civarında meydana gelen trafik kazasında, Edirne istikametine ilerleyen 34 KS 486 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle aynı yönde ilerlemekte olan 34 LAE 968 plakalı servis minibüsüne çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle otomobil ve minibüste maddi hasar meydana gelirken, kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı. Çevredeki vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer taraftan da kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti.

İhbardan sonra kaza mahalline yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından her iki araçta kontrol edilirken, polis ekipleri ise ikinci bir kazanın yaşanmasını engellemek için yolda gerekli tedbirleri aldı.

Sağlık ekipleri de kazada hafif yaralanan iki araç sürücüsünü ambulansın içerisinde sağlık kontrolünden geçirdi.

Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaza mahallinden kaldırılmasından sonra karayolunda trafik akışı normale döndü. 

Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

İstanbul Esenler Trafik Kazası