Eşcinsel FETÖ İmamı, AIDS Testi Yaptırmak İsterken Yakayı Ele Verdi

TAKİP ET

Eşcinsel FETÖ imamı olduğu belirtilen şüpheli M.T. hastaneye AIDS testi yaptırmaya gittiği sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Eşcinsel FETÖ imamı olduğu belirtilen şüpheli M.T.  hastaneye AIDS testi yaptırmaya gittiği sırada yakalanarak gözaltına alındı. 

Terör örgütü FETÖ mensubu olmaktan aranan ve eşcinsel olduğu belirlenen şüpheli M.T.  AIDS testi yaptırmak için Gittiği hastanede yakalandı. 

AIDS TESTİ İÇİN HASTANEYE GİTTİ
Aa muhabirine verdiği bilgilere göre hakkında Feto üyesi olduğu gerekçesiyle yakalama kararı bulunan M.T, isimli şüpheli Antalya'nın Alanya ilçesinde AIDS testi yaptırmak için hastaneye gitti. Güvenlik güçleri, istihbari çalışmaları sonucu şüphelinin hastaneye gideceği önceden belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, hakkındaki soruşturmanın yürütüldüğü Afyonkarahisar’a götürüldü. 

5 ERKEKLE İLİŞKİ YAŞADIĞI BELİRLENDİ
M.T'nin Telefonda yapılan incelemede ise örgütsel konuların yanı sıra cinsel içerikli sohbetler bulundu.  5 ayrı erkekle ilişkisi olduğu belirlenen şüpheli Afyonkarahisar'da günlük olarak kiralanan evler de bu kişilerle buluştu.   Zanlının emniyette verdiği ifadede internet üzerinden 10 yıldır tanıştığı birçok erkekle ilişki yaşadığını söylediği öğrenildi.  Ayrıca şüpheli ifadesinde eşcinsel olduğunun örgüt ve ailesi tarafından bilmediğini de söyledi.

son dakika FETÖ imamı eşcinsel fetö imamı AIDS testi hastane