Eşcinsel Avcısı! Aralarında Polis, Öğretmen ve Eski Bakanın Yeğeni de Var

TAKİP ET

Müzik piyasasında tanınan ve 2 albümü de bulunduğu öğrenilen 28 yaşındaki şarkıcı Bulut Duman hakkında savcılıkta onlarca şikayet başvurusunun olduğu ortaya çıktı. Bulut Duman hakkında açılan davaların üçünden Dolandırıcılık suçundan hapis cezası çıktığı öğrenilirken dosyalara göre şikayetçilerin birçoğu eşcinsel.

Savcılığa şikayette bulunan çok sayıda kişi Duman ile eşcinsel arkadaşlık siteleri üzerinden tanıştıklarını söyledi. Mağdurların verdiği ifadelerde taraflar arasında önce duygusal yakınlık başladığı daha sonra Duman'ın kendilerinden para aldığı Ve elindeki görüntülerle şantaj yaptığı iddia edildi. Şikayette bulunanlar arasında doktor memur mühendis polis memuru eski bir bakanın yeğeni de var. Vatan gazetesinden telefonla ulaştığı Duman hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu söylerken hukuki süreçlerin devam ettiğine dikkat çekti.

Almanya'da dünyaya gelen Bulut Duman sosyal medya üzerinden on binlerce takipçisi olan bir şarkıcı. Iki müzik albümü çıkardı öğrenilen Duman hakkında çeşitli illerde savcılıklar da çok sayıda suç duyurusu bulunuyor. İstanbul'da bulunan üç büyük adliyenin yanı sıra Mudanya Gemlik Giresun gibi illerde bulunan savcılıklara yapılan suç duyurularının sayısı 50'den fazla. Farklı mağdurları tarafından yapılan şikayetlerin tamamına yakını ise aynı içerikte.

Duman savcılık soruşturmaları ve mahkeme kararlarına göre şikayetçilerin önemli bir kısmı ile eşcinsel arkadaşlık siteleri üzerinden tanıştı. Şikayetçilerin esasına göre duman kendisini bazı kişilere tekstilci olarak tanıttı ve aralarında önce duygusal yakınlık başladı. Tanıştıktan kısa süre sonra Duman ile birlikte olduklarını iddia eden şikayetçilerin bazıları ise Duman'ın annesiyle yaşadığı Küçükçekmece Halkalı'da bulunan yük sevene gittiklerini söyledi. Bazı şikayetçilerin ifadesinde ise Duman, tanıştığı kişilerle birlikte aynı eve Çıkacaklarını belirterek ev eşyası aldırdı. İddiaya göre duman tanıştıktan birkaç gün sonra söz konusu kişilerden para istemeye başladı. Bazı kişilerden borç olarak para isteyen Duman bazı kişilerden ise uygun fiyata ev yada otomobil almak için para istedi. 22 ayrı mağdur arasında mühendis Doktor memur güvenlik görevlisi gibi çeşitli meslek gruplarından isimler de yer alıyor. Ayrıca İstanbul'un 1 İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru faizi ile birlikte toplam 80 bin lira zararı olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLARI AİLENE GÖNDERİRİM

Duman yüzünden mağdur olanlar arasında eski bir bakanın yeğeni olduğu belirtilirken. Bakanın yeğeni R. F. adına Cumhuriyet başsavcılığına yapılan şikayet başvurusunda ikili 4 Mayıs 2014 günü İnternet ortamında tanışıyor. Kısa süre sonra ikili F.’nin evinde birlikte oluyor. Bu görüşmeden bir gün sonra Duman Yeniden eve geliyor ve F.’nin çıplak fotoğrafları ve ailesinin iletişim birbirlerinin elinde olduğunu söylüyor. Suç duyurusunda yer alan ifadelere göre duman elimdeki fotoğrafları aile ile paylaşacağını söyleyerek F.’yi tehdit ediyor ve Defalarca para istiyor. Iddiaya göre mağdur tehditlerden çekindiği için İstanbul dışında yaşayan ailesinden 5000 lira para alarak donanma veriyor.

EŞCİNSEL OLDUĞUMU YAYINCA…

Yine şikayetçiler arasında bulunan ve büyük bir holdinge bağlı şirkette çalışan mağdur  A. A. ise, savcılığa verdiği ifadede sahte bir Facebook hesabı açan duanın eşcinsel olduğuna dair bilgileriA.’nın çalıştığı şirket çalışanları ile paylaştığı iddia edildi. A. Savcılıkta verdiği ifadenin devamında, “4 sene boyunca çalıştığım iş yerinden, kıdem ve tazminat haklarımdan vaz geçerek istifa etmek zorunda kaldım” diyerek başından geçen ciddi olayları anlattı. Çok sayıda kişinin benzer şikayette bulunurken şikayetçiler arasında olan B. K.’nin,  u olay nedeniyle yaşadığı Bunalım sonucu İstanbul'da intihar girişiminde bulunduğu ve balıkçılar tarafından kurtarıldığı belirtildi.

ÜÇ DAVADA HAPİS CEZASI

Bulut Duman hakkında yapılan suç duyurularından Bazıları delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı ile sonuçlanırken İstanbul 14 Asliye Ceza Mahkemesi Küçükçekmece 12 Asliye Ceza Mahkemesi ve Küçükçekmece 17 Asliye Ceza Mahkemesi 3 ayrı başvurucunun davasında dumana Dolandırıcılık suçundan hapis cezası verdi.

bulut duman eşcinsel dolandırıcılık son dakika son dakika haberi