Esat-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Bakan Akar cevapladı

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nda 326 terörist etkisizleştirildiğini belirtti. "ABD gözlem noktasını vurduğu" iddiası hakkında Akar, "Bizim koalisyon güçlerine veya sivillere zarar vermemiz söz konusu bile olamaz" dedi. Bir basın mensubunun, "Suriye'de liderler düzeyinde bir görüşme ne zaman gerçekleşir" sorusuna cevap veren Akar, "Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Pençe Kılıç Harekatı’na ilişkin, "Terörü sona erdirmek, ülkemizin ve milletimizin, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Harekatta şu ana kadar 326 terörist etkisiz hale getirildi" bilgilerini paylaştı.

PENÇE KILIÇ HAREKATI

Pençe Kılıç Harekatı'nda gelinen son durum hakkında bilgi veren Akar, "Terörü sona erdirmek, ülkemizin ve milletimizin, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

"326 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Pençe Kılıç Harekatı'nın başarıyla sürdüğünü vurgulayan Akar, "Harekat, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 326 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.

ESAT-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ

Bir basın mensubunun "Suriye'de liderler düzeyinde bir görüşme ne zaman gerçekleşir" sorusunun ardından Akar, "Küçük-büyük, irili-ufaklı bir sürü gelişme var. Bunlar şekillenir, sonuçlanır buna göre bakılır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

TSK operasyonlar Hulusi Akar