Eşarp Cinayetinin Ayrıntıları Kan Dondurdu

TAKİP ET

Avcılar'da birlikte yaşamış olduğu kadını kendi eşarbı ile boğarak öldüren adamın hakkında kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi.

Avcılar'da birlikte yaşamış olduğu kadını kendi eşarbı ile boğarak öldüren adamın hakkında kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istendiği öğrenildi. 

Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonrasında birlikte yaşadığı kadını kendi eşarbı ile boğarak öldüren adamın yargılamasına devam ettiği öğrenildi. Tutuklu sanık olan Ömer Güneşsu davaya katıldı.  Duruşma sırasında yapmış olduğu savunmada son derece dikkat çekti. 

Savunması sırasında yaptığı açıklamalarda 'Kadın katili olarak anılmak benim için çok ağır bir durum. Herkesten bu yaşananlar sebebiyle çok özrü dilediğimi belirtmek istiyorum. İmam  nikahlı ikinci eşimdi ve birlikte yaşıyorduk. Kendisine hep destek oldu. Mağaza açtım. Maddi ve manevi desteği hiç bir zaman esirgemedim. Ayrıldık. Ayrıldığımız zaman bile ofisimi ve arabama kendisine bırakıp gittim' ifadelerini kullandı. 

KARISININ EŞARBIYLA ONU BOĞMUŞ

Ayrılmanın ardından imam nikahlı karısının yanına gelip barışmak istediğini belirtti. Bunun üzerine dişlerini yaptırdığını ve para istediğini de belirtti. Normalde karıncayı bile incitmediğini ancak olayların bilemediği bir şekilde aniden geliştiğini savundu. Kavga anını anlatan sanık 'bağırmaya başlayınca susturmak için sadece ağzını kapattım. Eşarbı ile bir kez kapattım ve çektim. Sonra burnundan kan geldi. Bende para almak için çıktım. Geldiğimde yerde yatıyordu. Çok korktum. İntihar etmeyi bile düşündüm ama çocuklarım vardır. Çok pişmanım. Öldürme niyetim hiç olmadı' ifadelerini kullandı. 

eşarp cinayeti avcılar