Erzurum'da Skandal Olay! Ünlü Kayak Merkezinde Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 5 Gözaltı

TAKİP ET

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yer alan ünlü kayak merkezinde Milli Takım Kayak seçmelerinde büyük bir olay çıktı. Sporcuların birbirine girdiği olayda, kayak ve batonlar havada uçuştu. Birbirlerine bıçak çeken kayakçılardan 2 kişi yaralanırken 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde yer alan ünlü kayak merkezinde Milli Takım Kayak seçmelerinde büyük bir olay çıktı. Sporcuların birbirine girdiği olayda, kayak ve batonlar havada uçuştu. Birbirlerine bıçak çeken kayakçılardan 2 kişi yaralanırken 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olay, Erzurum Palandöken ilçesinde Kayak Milli Takım Seçmelerinde meydana geldi. Milli Takım Kayak seçmelerinde kavga çıktığı öğrenilirken alınan bilgilere göre, kavgada kayak ve batonlar havada uçuştu. Olayda 2 kişi yaralanırken 5 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. 

SPORCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

Bugün Palandöken ilçesinde saat 10.00 sularında yaşandığı öğrenilen olayda, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından yapılan Milli Takım Kayak seçmeleri için bir yarış düzenlendi. Yarış esnasında birbirleri ile tartışmaya başlayan sporcuların tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada birbirlerine kayaklar ve batonlarla saldıran sporcuların birbirlerine bıçak çektiği öğrenildi. Olay üzerine polis ekipleri ve diğer sporcuların araya girdiği öğrenildi. Kavga sonrasında bir sporcunun ve antrenörün yaralandığı öğrenildi. Olayda yaralanan 2 kişi tedavi için hastaneye kaldırıldı. 

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaya müdahale eden polis ekiplerinin kavgaya karıştığını tespit ettiği 5 sporcuyu gözaltına aldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi alındı. Yaşanan olayın ardından Kayak Milli Takım seçmelerinin kaldığı yerden devam ettiği öğrenildi.

 

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi Milli Takım Kayak seçmeleri Kavga 2 yaralı 5 Sporcu gözaltı Bıçaklı kavga