Erzurum'da Korkutan Deprem! 4.9 Büyüklüğündeki Deprem Korkuttu!

TAKİP ET

Erzurum'da 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endstitüsü'nün yaptığı açıklamada Erzurum'un Aziziye İlçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem vatandaşları korkuttu. Aynı zamanda Artvin, Trabzon ve Rize'de de hissedildi. Paniğe kapılan vatandaşlar kendini dışarı attı. Yaşanan büyük depremin ardından ara ara artçı depremlerinde olduğu belirtildi.

Erzurum’da 4.9 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endstitüsü’nün yaptığı açıklamada Erzurum’un Aziziye İlçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem vatandaşları korkuttu. Aynı zamanda Artvin, Trabzon ve Rize’de de hissedildi. Paniğe kapılan vatandaşlar kendini dışarı attı. Yaşanan büyük depremin ardından ara ara artçı depremlerinde olduğu belirtildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden gelen açıklamaya göre Erzurum’un Aziziye İlçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem haberinden sonra gelen bilgilerde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı kaydedildi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü merkez Aziziye İlçesi Halilkaya Mahallesi’nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20.58 sularında meydana gelen korkutan deprem aynı zamanda Trabzon, Artvin ve Rize’de de hissedildi. Depremin yerin 2.7 kilometre derinliğinden meydana geldiği ve vatandaşlarda oldukça paniğe neden olduğu belirtildi. Gelen açıklamada herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı belirtildi. 

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ise yaptığı açıklamada ise, Erzurum'un Aşkale ilçesi yakınlarında 4.7 şiddetinde deprem meydana geldiği duyuruldu. Depremin 1.3 kilometre derinliğinde olduğu kaydedilen bilgiler arasında yer aldı.

 

erzurum deprem korkutan deprem 4.9 şiddetli deprem rize trabzon artvin