Erzurum Eski Belediye Başkanı Dehşet Saçtı! Cinnet Getirdi 3 Kişiyi Bıçakladı

TAKİP ET

Erzurum'da alacak verecek kavgası çıktı. Hayvan pazarında çıkan kavgada eski Dadaşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım'ın cinnet getirerek 3 kişiyi bıçakladığı iddia edildi. Cinnet getirdiği öğrenilen eski Belediye Başkanı'nın 1 kişinin boğazını kestiği 2 kişiyi de bıçakla yaraladığı iddia edildi.

Erzurum’da alacak verecek kavgası çıktı. Hayvan pazarında çıkan kavgada eski Dadaşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım’ın cinnet getirerek 3 kişiyi bıçakladığı iddia edildi.  Cinnet getirdiği öğrenilen eski Belediye Başkanı’nın 1 kişinin boğazını kestiği 2 kişiyi de bıçakla yaraladığı iddia edildi.

Bugün saat 09.30 sularında yaşanan dehşet olay, Erzurum Merkez Kombina Caddesi üzerinde yer alan Hayvan Pazarı içinde alacak verecek kavgası başladı. Gelen bilgilere göre eski Dadşköy Belediye Başkanı Yusuf Yıldırım bir grupla aralarındaki hayvan alım satımı yüzünden tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi ile Yıldırım’ın cinnet getirdiği ve tartıştı ve çay ocağında oturduğu belirtilen kişilere aniden bıçakla saldırmaya başladı. Aralarında Hayvan Tüccarı olan Gökmen Bayram adlı şahsın boğazını kestiği iddia edilen Yıldırım, diğer iki şahsı da bıçak darbeleri ile yüzünden yaraladı.

Boğazı kesilen ve ağır yaralanan Gökmen Bayram, çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Yüzünden yaralanan diğer iki şahıs olay yerine gelen ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AHIRDA YARALI ŞEKİLDE YAKALANDI

Yaşanan feci olay sonrasında hayvan pazarı bölgesine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Eski Belediye Başkanı Yıldırım’ın yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri çevrede bulunan ahırları tek tek incelemeye aldı. Bir ahırda yakalanan Yıldırım, polis ekiplerinin geldiğini anlayınca ahırın arka kapısını kırarak kaçmak istedi. Kaçmaya çalışan Yıldırım, polisler tarafından yaralanarak yakalandı. Polis ekipleri tarafından tedavi için hastaneye götürülen Yıldırım, yoğun güvenlik tedbiri altında tedaviye alındı. Polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

 

erzurum eski belediye başkanı bıçaklı saldırı boğazını kesti cinnet getirdi hayvan pazarı