Erzincan'da Çatışma! JÖH Timleri Kadın Teröristi Ölü Ele Geçirdi

TAKİP ET

Erzincan'dan çatışma haberi alındı. Toplamda 5 kişi olan PKK'lı grupla bölgeye hareket eden Jandarma Özel Harekat ve Komando Timleri arasında sıcak temas yaşandı. Teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir kadın teröristin ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı.

Erzincan’dan çatışma haberi alındı. Toplamda 5 kişi olan PKK’lı grupla bölgeye hareket eden Jandarma Özel Harekat ve Komando Timleri arasında sıcak temas yaşandı. Teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir kadın teröristin ölü olarak ele geçirildiği bilgisi alındı. 

Erzincan’dan gelen son dakika haberinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Erzincan’ın Kemah İlçesi kırsalında operasyon için bölgeye giden Jandarma Özel Harekat ve komando timleri ile PKK’lı teröristler arasında sıcak temas yaşandı. Çıkan çatışmada 5 kişilik olduğu öğrenilen terörist gruptan bir kadın terörist ölü ele geçirildi.

ŞEHİT JANDARMA B İNBAŞI YILMAZ TANKÜL OPERASYONU

Erzincan’ın Kemah İlçesinde operasyon düzenlendi. Okul Vadisi ve çevresinde bulunan Erzincan İl Jandarma özel harekat komando ve güvenlik korucuları terör örgütü PKK’ya yönelik olarak Şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül adı verilen operasyon düzenlendi. Bölgeye Jandarma özel harekat timleri intikal ederken saat gece 02.00 sıralarında 5 kişilik olduğu öğrenilen terörist grubu ile çıkan çatışmada bir kadın teröristin ölü ele geçirildiği öğrenildi. 

 

erzincan operasyon kadın terörist JÖH çatışma