Erken Seçime Doğru! Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Startını O İlde Verecek

TAKİP ET

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim için ilk mitingi İzmir'de yapacaklarını duyurdu. İşte detaylar…

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim için ilk mitingi İzmir’de yapacaklarını duyurdu. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim için ilk startı İzmir’de vereceklerini söyleyen Erdoğan, ‘İzmir’de bismillah diyeceğiz.’ dedi.

MİTİNGİ STARTINI İZMİR’DE VERECEKLER

Oy konusunda büyükşehirlerden sadece İzmir ve İstanbul’un kaldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Biz masa başı kurulmuş bir parti değiliz. Cumartesi günü önce İstanbul kadın kollarımızın il kongresini gerçekleştireceğiz. Hemen ardından İzmir’de kongremizi yapacağız. İlk mitingi İzmir’de yaparak bismillah diyeceğiz.’ dedi.

‘YENİ DÖNEM DAHA FAZLA DEMOKRASİ DÖNEMİ OLACAKTIR’

24 Haziran 2018 seçimlerinin gençlerin seçimi olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs ayı içinde Avrupa’daki kapalı spor salonu toplantısını gerçekleştireceklerini ve bunu bir Avrupa ülkesinde gerçekleştireceklerini bu ülkenin ismini şu an da açıklamak istemediğini aktardı. ‘Yeni dönem daha fazla demokrasi dönemi olacak.’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde daha fazla refah ve kalıcı huzur olacağını söyleyerek ’24 Haziran asıl gençlerimizin seçimidir.’ dedi.

‘KUR ÜZERİNDE OYNANAN OYUNU BOZACAĞIZ’

Kur üzerinde oynanan oyunlara değinen Erdoğan, oynanan bu oyunların derinliğinin olmadığı her geçen gün daha çok anlaşıldığını belirterek hem milli hem de yerli parayla bu kur oyununun bozulacağını söyledi. 

 

Son dakika Erken seçim Cumhurbaşkanı İzmir Açıklama Ak Parti Erdoğan