Erken Seçim Maratonu'nda CHP'den Art Arda Adaylık Açıklamaları Geldi! Muharrem İnce Aday Olacak Mı?

TAKİP ET

Erken seçim tarihinin belirlenmesinin ardından CHP cephesinden art arda adaylık açıklamaları geldi. Son olarak CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin'de Cumhurbaşkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı. Peki, bugün kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren Muharrem İnce adaylığını açıklayacak mı? İşte detaylar…

Erken seçim tarihinin belirlenmesinin ardından CHP cephesinden art arda adaylık açıklamaları geldi. Son olarak CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin’de Cumhurbaşkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı. Peki, bugün kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştiren Muharrem İnce adaylığını açıklayacak mı? İşte detaylar…

Erken seçim maratonu başladı, partilerden adaylık açıklamaları yükselmeye başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz’ın adaylık açıklamasının ardından bir açıklamada, CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin’de geldi. Didem Engin, Cumhurbaşkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

ÖZTÜRK YILMAZ ADAY OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmaması halinde Cumhurbaşkanlığı’na adaylığını açıklayacağını duyurmuştu. CHP’de adaylık konusunda henüz net bir karar alınmamışken bir açıklamada İstanbul Milletvekili Didem Engin’den geldi ve Engin, Ekonomide, dış politikada, eğitimde, tarımda ve teknolojide ülkenin içinde bulunduğu karanlık tabloya ışık tutacak bir yol haritasıyla beraber CHP Cumhurbaşkanlığı aday adaylığını yapacağı basın toplantısı ile açıklayacağını aktardı.

MUHARREM İNCE ADAY OLACAK MI?

Öte yandan bugün CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştiren CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı’na aday olup olmayacağı da oldukça merak ediliyordu. Saat 15.00’da gerçekleşen görüşme sonrasında Cumhurbaşkanlığı’na aday olup olmayacağı sorulan İnce, ‘Ben partimin yetkili organlarının kararlarına saygı gösteririm. Partimin yetkili organları ne karar verirse ona saygı gösteririm. dedi. 

Erken seçim CHP Kemal Kılıçdaroğlu Aday Kim aday olacak Muharrem İnce Didem Engin Öztürk Yılmaz