Erken Seçim İçin Gezegenler Ne Söylüyor? İşte Türkiye ve Siyasi Partilerin Astroloji Haritası

TAKİP ET

Türkiye, son yapılan açıklamalar sonrasında 24 Haziran 2018 Pazar gününe kitlendi. Peki, Türkiye'nin astroloji haritasını ve erken seçim için astrolojinin neler söylediğini hiç merak ettiniz mi? İşte erken seçim için astrolojik yorumlar ve siyasi partilerin astroloji haritası…

Türkiye, son yapılan açıklamalar sonrasında 24 Haziran 2018 Pazar gününe kitlendi. Peki, Türkiye’nin astroloji haritasını ve erken seçim için astrolojinin neler söylediğini hiç merak ettiniz mi? İşte erken seçim için astrolojik yorumlar ve siyasi partilerin astroloji haritası…

Erken seçim kararının gelmesiyle tüm Türkiye 24 Hazirana kitlendi. Bu durum astroloji dilinde Uranüs kavuşması olarak değerlendirildi. Türkiye’nin astroloji haritasına bakıldığında hem erken seçim kararının alındığı gün hem de seçim tarihi ile ilgili açılarda ülkeler arası gerginliğin gündeme gelmesi bekleniyor. 

SEÇİM GÜNÜ GÜNEŞ TÜRKİYE HARİTASININ 1. EVİNDE

Seçim günü olan 24 Haziran 2018 Pazar gününde Güneş’in Türkiye haritasının 1. evinde olacağı belirtiliyor. Öte yandan astrolojik terimlere göre, Güneş’in yer aldığı 1. evin karşısında Satürn yer alıyor ve Jüpiter ve Ay’ın 4. evde olacağı belirtiliyor. Yani genel olarak ülke haritasında liderlerin ve otoritelerin bir yarış içinde olması bekleniyor. 

AK PARTİ ASTROLOJİ HARİTASI

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi olan AK Parti’nin siyasi haritası oldukça olumlu. Kendisiyle partisinin bağdaşması uyumluluk sağlarken bu uyumluluk beraberinde söz konusu idealler uğruna savaşmayı ve ayakta kalmayı anlatıyor. AK Parti’nin haritasında, bazı iletişim sorunları görünse de oran olarak seçimde üstünlük sağlaması bekleniyor.

CHP ASTROLOJİ HARİTASI

Erken seçim kararının ardından tüm gözler muhalefet partisi CHP’ye çevrilmişti. CHP’nin ilk adayı tam net olmasa da Yılmaz Büyükerşen olarak duruyor. Fakat Yalova Milletvekili Muharrem İnce’de olası bir ihtimal. Her iki isim için astrolojik değerlendirmeler yapıldığında oy toplama oranı olarak Büyükerşen’in gücü daha önde duruyor. Fakat asıl isim olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin haritasıyla pek olumlu değil. 

İYİ PARTİ ASTROLOJİ HARİTASI
Meral Akşener’in partisi olan İYİ Parti için astrolojik haritada sert açılar yer alıyor. Otoriter problemler ve uyumsağlamakta güçlük çekme gibi durumlar seçmenlerle arasında bir iletişim kopukluğuna da neden olabilecek gibi duruyor. Astrolojik harita yorumlarına göre, Akşener’in ciddi sorunları aşmak zorunda kalabilmesi tahmin ediliyor. 

MHP ASTROLOJİ HARİTASI

MHP ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin astrolojik haritasına bakıldığında ise gayet olumlu sonuçlar karşımıza çıkıyor. Oylarda artış yaşanması gibi durumlarda bu olumluluğun tabiri denilebilir. 

ERKEN SEÇİMDE ASTROLOJİK DEĞERLENDİRME

Erken seçim astrolojik olarak değerlendirildiğinde Uranüs ve Güneş teması, Satürn ve Mars kavuşması ile Yeni Ay’ın etkisi genel olarak değerlendirildiğinde erken seçim kararının ülke için pozitif bir etki olacağı ve sistem değişikliğinin ülke için önemli ve sağlıklı olacağının göstergesi gibi duruyor.

Türkiye ve Siyasi partilerin astroloji haritası ile ilgili tüm yorumlar Astrolog Anıl Can’ın değerlendirmeleri ile tamamen objektif olarak sizlere aktarılmıştır. 

 

Türkiye Siyasi partiler Erken seçim Astroloji haritası Anıl Can AK Parti CHP MHP İYİ Parti 24 Haziran 2018 Astrolog