Erkek Bebek Beklerken Kız Bebeği Olduğunu Öğrenince Bebeği Poşete Koyup Uçurumdan Attı

TAKİP ET

Şimdi cani baba erkek çocuk Beklerken Doğan çocuğunun kız olduğunu öğrendikten sonra bebeği naylon poşete koyarak uçurumdan aşağıya attı.

Şimdi erkek çocuk sahibi olmak isteyen bir baba Doğan çocuğunun kız olduğunu öğrendikten sonra bebeği naylon poşet içerisine koyarak Kayalık bir yerden ağaçlık alana fırlattı. 

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Akıllara durgunluk veren olaylar hastane görevlileri doğumun ardından bebeğim bırakıldığı yerde olmadığını fark etti. Bebeği bulamayan Doktor ve hemşireler durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis Ekipleri bebeği babasının kaçırmış olabileceğinden şüphelenerek babayı sorguya aldı. Yapılan sorguda baba kızını Kayalık bir yere çıkarak aşağıya attığını itiraf etti.

BEBEK SAĞ OLARAK BULUNDU

Gani babanın yaptığı bu itirafın ardından polis ağaçlık alanda arama yaptı. Yapılan arama sonucunda yeni doğan bebek bir ağacın dallarında asılı şekilde ve sağ olarak bulundu. Bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenilirken Anneye teslim edildi. Tutuklanan baba ise erkek çocuğu olmasını istediğini bu nedenle doğan bebeğin kız olduğunu görünce böyle bir şey yaptığını söyledi.

 

çin bebek cani baba son dakika