Erkek arkadaşına, intihar etmeden önce video çekti! "Seni aldatmadım"

TAKİP ET

Muğla'da erkek arkadaşı ile tartışmasından sonra, "Seni hiçbir zaman aldatmadım" ifadeleri ile video çeken 21 yaşındaki Bahar C., Asar Dağı'ndaki kayalıklardan intihar etti.

Menteşe ilçesinde ikamet eden Bahar C., 21 yaşındaki erkek arkadaşı Hüseyin Ö. ile aralarında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Bahar C., dün akşam saatlerinde Asar Dağı'na çıkarak 50 metre yüksekliğindeki atlayarak intihar etti.

"SEVGİMİ İSPATLAMAM GEREKİYORSA, BURDAYIM"

İntihar etmeden önce erkek arkadaşına video çeken Bahar C., "Ben öldükten sonra kendini engelleyebilirsin, hiç sıkıntı yok. Duygu sömürüsü yapmıyorum. Ama şunu bil ki; seni hiçbir zaman aldatmadım. Seni çok sevdim. Bu sevgimi ispatlamam gerekiyorsa, buradayım" ifadelerini kullandı.

VİDEOYU AİLESİNE DE YOLLADI

Çektiği videoyu ailesine gönderen Bahar C.'nin ailesi, olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, 5 saat boyunca devam eden çalışmaların ardından Bahar C.'nin ölü bedenini buldu. Bahar C.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna sevk edildi. Olay hakkında soruşturma açıldı.

 

muğla intihar