Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'i Şehit Eden Teröristin Cenazesine Katılan HDP'liler Hakkında Soruşturma Başlatıldı

TAKİP ET

Son dakika haberi! Trabzon'un Maçka ilçesinde geçtiğimiz yıl Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit eden teröristin cenazesini HDP Diyarbakır milletvekili Musa farisoğulları ve Remziye Tosun katılmıştı. terörist cenazesine katılan iki vekil hakkında soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberi! Trabzon'un Maçka ilçesinde geçtiğimiz yıl Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit eden teröristin cenazesini HDP Diyarbakır milletvekili Musa farisoğulları ve Remziye Tosun katılmıştı.  terörist cenazesine katılan iki vekil hakkında soruşturma başlatıldı.

HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında Eren bülbülü şehit eden teröristin cenazesine katıldıkları için soruşturma başlatıldı.

TERÖRİST CENAZESİNDE ÖN SIRADALAR
15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit eden PKK'nın Sözde Karadeniz sorumlusu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır’ın cenazesine katılan HDP Diyarbakır milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun hakkında soruşturma açıldı.

OPERASYONDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Üç Taş Köyü'nün Sarıtaş Yaylası sırtlarında önceki gün Jandarma Özel Harekat birlikleri ve PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmış 2 terörist etkisiz hale getirilmişti. Yapılan İnceleme sonucunda öldürülen Teröristlerden birinin Trabzon'un Maçka ilçesinde geçen yıl Ağustos ayında 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit eden teröristler den İçişleri Bakanlığı terörden Arananlar listesi kırmızı kategoride bulunan PKK'nın Sözde Karadeniz sorumlusu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır olduğu belirlenmişti.

 

son dakika Trabzon Terörist PKK HDP