Erdoğan'dan Bayram Mesajı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı için bir mesaj yayımladı. Erdoğan "Bölücü örgütün ve destekçilerinin gayesi, aynı kıbleye yönelen, ortak bir geçmişi ve ortak gelecek hayallerini paylaşan kardeşleri birbirine düşürmektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında terörle mücadele vurgusunun yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şunları kaydetti; “Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 78 milyon daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz.

2015 kurban bayramı Cumhurbaşkanı erdoğan bayram mesajı kurban bayramı 2015 kurban bayramı mesajları Recep Tayyip Erdoğan