Erdoğan ve Trump Cephesinde Son Dakika: Sürpriz Zirve Suriye!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde Suriye'de yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. İşte iki lider arasında gerçekleştirilen görüşmenin detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde Suriye’de yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. İşte iki lider arasında gerçekleştirilen görüşmenin detayları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump arasında sürpriz bir telefon görüşmesi gerçekleşti. İki liderin Suriye’de yaşanan son gelişmeleri değerlendirdikleri öğrenildi.

TERÖRLE MÜCADELE KONUSU ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trum parasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, Suriye'deki son durumun yanı sıra terörle mücadelenin ele alındığı öğrenildi. Telefonda görüşen iki liderin, müttefiklik ve koordinasyonu daha da arttırma konularında kararlılık teyit ettikleri belirtildi. İki liderin gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, İsrail askerlerinin Gazze'de saldırı düzenlediği 15 Filistinliyi de değerlendirdikleri öğrenildi.

TRUMP SURİYE'DEN ÇEKİLECEĞİZ DEMİŞTİ

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, yakın zamanda Suriye'den çekileceklerini açıklamıştı. Trump'ın yaptığı bu açıklama sonrasında ABD Dışişleri Bajanlığı'ndan yapılan açıklamada, bu karardan haberdar olmadıkları belirtilmişti. Trump, 'Yakın zamanda Suriy'den çekilceğiz. Bırakalım Suriye ile başkaları ilgilensin. Suriye'de olmamızın tek sebebi DEAŞ'tı, DEAŞ'la mücadele amacımıza büyük oranda ulaştık.' demişti. 

Son dakika Erdoğan Trump Telefon görüşmesi Suriye Ne konuşuldu