Erdoğan'dan Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanlara net mesaj

TAKİP ET

Kuzey Marmara otoyolunun son etabının açılış törenine video konferans aracılığıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin önünü kesmeye ve tehditlerle ülkemize diz çöktürmeye çalışanlara net mesajlar verdi.

Kuzey Marmara otoyolunun son etabının açılış törenine video konferans aracılığıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin önünü kesmeye ve tehditlerle ülkemize diz çöktürmeye çalışanlara net mesajlar verdi. Türkiye’ye tehdit ve dayatmayla diz çöktürmeye çalışanlara seslenen Erdoğan, ‘Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz’ dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

Açılış Töreninde Önemli Açıklamalar

Ülkemizin ana transit geçiş yolu olması hedeflenen ve Avrupa’yı Asya’ya bağlayan koridorun önemli güzergahlarından biri olan Kuzey Marmara otoyolunun son etabı olan Kurtköy Akyazı etabı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla katıldığı törenle açıldı. Açılışta önemli başlıklara yer veren Erdoğan, bugün hizmete açılan kısmın uzunluğunun 68 kilometreyi geçtiğini ve projede şu ana kadar hizmete verilen yolların uzunluğunun ise 398,4 kilometreyi bulduğunu belirtti. Kuzey Marmara Otoyolu’nun etap etap devam eden açılışlarında son bir bölüm kaldığını duyuran Erdoğan, son kısmın da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tamamlanmış olacağını aktardı. 


‘Çok Büyük Mutluluk Duyuyorum’

Hem üretim hem de ticaret gücü ile ülkemizin kalbi konumunda olan Marmara Bölgesi’nin geleceğini şekillendirecek olan yatırımları bizzat yakından takip ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, ‘Bu tür açılış programlarına iştirak etmekten çok büyük mutluluk duyuyorum’ dedi. Ayrıca ülkemize eser kazandırmaktan daha büyük bir siyaset, daha büyük bir hizmet ve daha büyük bir şeref olmadığına inandığını da sözlerine ekledi.

Türkiye’nin Önünü Kesmeye Çalışanlara Seslendi

Ülkemizin güçlendikçe önündeki engelleri daha kolay aşar hale geldiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem içeride hem de dışarıda yılların alışkanlıklarını değiştirmenin kolay olmadığını söyledi. Ülkemizin önünü kesmeye çalışanların şu ana kadar başarılı olamadığını, Türkiye’nin egemenlik haklarını kullanmakta asla çekinmeyecek bir ülke olduğunu kabullendirmekte kararlı olunduğunu dile getirdi. Açıklamasının devamında tehditle, dayatmayla, riyakarlık ve ayak oyunlarıyla ülkemize diz çöktürmeye çalışanlara seslenen Erdoğan, ‘Sizleri hayal kırıklığına uğratmaya devam edeceğiz. Bugünlere getirdiğimiz mücadeleyi zafere ulaştırana kadar durmayacağız’ dedi. 
 

erdoğan marmara türkiye cumhurbaşkanı