Erdoğan 65 Yıl Sonra Bir İlki Gerçekleştirdi! Yunanistan Polisinden Yoğun Güvenlik Önlemleri

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 65 yılın ardından Yunanistan'a ayak basan ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan ziyaretinde Yunanistan polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 65 yılın ardından Yunanistan’a ayak basan ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan ziyaretinde Yunanistan polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 65 yılın ardından Yunanistan’a ayak basan ilk Cumhurbaşkanı oldu ve Yunanistan’ın Başkenti Atina’ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki eşi Emine Erdoğan’ın Atina’ya ziyaretinde Yunanistan polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü. 

ERDOĞAN’IN GÜNDEMİNDE NE VAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunanistan görüşmesinde önemli gündemlerin yer aldığı ve ilk olarak Yunan Parlamentosu önünde yer alan Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bırakacağı öğrenildi. Bunun ardından Yunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda resmi bir törenle karşılanacak olan Erdoğan’ın bunun hemen ardından Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

ÇİPRAS VE ERDOĞAN’DAN ORTAK BASIN TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevkidaşı ile görüşmesinin hemen ardından Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile Başbakanlık’ta bir görüşme gerçekleştireceği ve Erdoğan ile Çipras’ın ortak basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi. 

CUMHURBAŞKANI VE EŞİ EMİNE HANIM İÇİN AKŞAM YEMEĞİ

Öte yandan 65 yıl sonra Yunanistan’ı ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki eşi Emine Erdoğan için Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile eşi Vlasia Pavlopoulos tarafından akşam yemeği düzenleneceği öğrenildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emine Erdoğan First Lady Yunanistan ziyareti Yunanistan ziuaretinde ne konuşulacak Pavlopoulos