Engelli Kıza Kabusu Yaşatan Adam Yakalandı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da sokakta engelli ve küçük kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan zanlı polis tarafından yürütülen özel soruşturma sonrasında bugün saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı.

Şanlıurfa'da sokakta engelli ve küçük kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan zanlı polis tarafından yürütülen özel soruşturma sonrasında bugün saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. 

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde korkunç bir cinsel taciz olayı yaşanmıştı. Bu süreç içerisinde güvenlik kameralarına yansıyan kan donduran görüntüler kısa süre içerisinde güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Gündüz saatlerinde sokaktan geçen 12 yaşındaki engelli küçük kız çocuğu aynı yoldan geçen bir zanlının saldırısına uğradı. Küçük kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmak isteyen zanlının görüntüleri tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. 

İlk etapta sapığın kimliği belirlenemediği için arama çalışmalarına başlandığı belirtilmişti. Ardından güvenlik kameralarına bakıldığı zaman zanlının küçük kız çocuğunu dar sokakta duvar dibine sıkıştırdığı ve taciz etmeye çalıştığı belirlendi. Ancak bu süreçte küçük kız çocuğunun sapık adamın elinden kurtulmak için yoğun çaba sarf etmesi dikkatlerden kaçmadı. 

SAPIK ADAM SAKLANDIĞI YERDE YAKALANDI

Polis ekipleri sapık adamı bulmak için güvenlik kameralarını en ince ayrıntısına kadar incelediler. Yapılan incelemeler sonrasında zanlının 47 yaşındaki E.K olduğu ortaya çıktı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen titiz çalışma sonrasında sadece bir gün içerisinde polis ekipleri zanlının saklandığı eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonun ardından zanlı kıskıvrak bir şekilde yakalandı. Küçük kız çocuğunun zanlıyı tespit etmesi bekleniyor. Emniyetteki çalışmalar devam ederken konu hakkında soruşturmanın da sürdüğü belirlendi. 

şanlıurfa engelli kıza taciz zanlı yakalandı