Engelli Kadını İstismar Etti, Söyledikleriyle 'Pes' Dedirtti

TAKİP ET

İzmir'de zihinsel engelli bir kadına günlerce cinsel istismarda bulunan hurdacı Zeki Yıldız polise ve mahkemeye verdiği ifadelerde pişkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İZmir Buca'da yaşayan bir anne evden çıkan hafif zihinsel ve bedensel engelli kızını cep telefonu aracılığı ile arası. Kızını arayıp nerede olduğunu sordu. Kızı ise Karşıyaka'da olduğunu ve oraya bir kadınla birlikte geldiğini söyledi. Ardından engelli kızın cep telefonu kapandı. Kızına bir türlü ulaşamayan anne büyük bir panik yaşadı. Bunun ardından polise giderek kızı hakkında kayıp başvurusunda bulundu. 

Polis tarafından gerçekleştirilen aramaların ardından engelli kız 4 günün ardından sokaklardan hurda toplayan 42 yaşındaki Zeki Yıldız isimli bir adamın evinde bulundu. Engelli kadının polise verdiği ifadede sokakta tanıştıklarını, bıçakla tehdit edip eve götürdüğünü ve sonra telefonunu alarak cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. 

ZORLA TUTMAMIŞ AMA KAPILARI KİLİTLEMİŞ

Zeki Yıldız ise polise verdiği ifade sırasında zorla tutmadığını kendi isteği ile cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Hakkında işlem başlatılan hurdacı mahkemeye sevk edildi. Bunun ardından engelli kızın annesi kızının cinsel durumları bile bilmediğini anlattı. 

Duruşmaya çıkarılan hurdacı ifadesinde 'Ben kendisini seviyorum. Evlenme teklifi ettim kabul etti. Sonra eve götürdüm. Seninle birlikte olmak istiyorum deyince kendi rızasıyla dört günde dört kez birlikte olduk. Hurda toplamaya giderken kapıyı kilitliyordum ama onu zorla evimde tutmadım' diyerek şaşkınlık yaratan açıklamalar yaptı. Bunun ardından tutuklu yargılanmasına ve dava sürecinin devam etmesine karar verildi. 

izmir engelli kadın cinsel istismar