Endonezya'nın Başkentinde İki Ayrı Patlama Meydana Geldi

TAKİP ET

Dünya daha İngiltere'de yaşanan patlamanın şokunu atlatamamışken, bu kez de Endonezya'nın Başkentinde İki Ayrı Patlama haberi geldi. Cakarta'da meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti.

Dünya daha İngiltere’de yaşanan patlamanın şokunu atlatamamışken, bu kez de Endonezya'nın Başkentinde İki Ayrı Patlama haberi geldi. Cakarta'da meydana gelen patlamalarda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti. 

İngiltere’nin Manchester şehrinde Ariana Grande konserinde yaşanan patlamalar hala dünya gündemini meşgul ederken, başka bir patlama haberi dünyayı sarstı. Endonezya'nın Başkenti Cakarta'da meydana gelen iki ayrı patlamada, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü. 

BOMBALI SALDIRI İHTİMALİ YÜKSEK
Cakarta’nın doğusunda meydana gelen iki patlamanın incelemeleri uzmanlar tarafından devam ediliyor. Endonezya polisi, patlamanın canlı bomba saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor. Doğu Cakarta bölgesinde polisin başındaki isimlerden olan Andry Wibowo tarafından yapılan açıklamada, 3 kişinin yaralandığı belirtildi. İlk belirlemelere göre önce bir kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ancak patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı resmi makamlar tarafından iki olarak açıklandı. Patlamanın nüfusun oldukça yoğun olduğu Kampung Melayu Terminal bölgesinde meydana geldiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. 

 

endonezya cakarta patlama son dakika bombalı saldırı