En Değerli Kare! Cumhurbaşkanı Erdoğan Torunuyla Fotoğraf Paylaştı, Beğen Butonu Çöktü

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden küçük torunu ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına, 'Çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz her saniye, hayatımıza, dünyamıza değer katar' notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden küçük torunu ile çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına, ‘Çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz her saniye, hayatımıza, dünyamıza değer katar’ notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde çekilen küçük torunu ile oyun oynadığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri Erdoğan’ın paylaştığı bu özel kareye dakikalar içinde beğeni yağdırdı.

BEĞEN BUTONU ÇÖKTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, torunuyla oyun oynadığı sırada çekilen bir fotoğrafını takipçilerine sunarak altına, ‘ Çocuklarımızla birlikte geçirdiğimiz her saniye, hayatımıza, dünyamıza değer katar’ notunu düştü. Takipçileri Erdoğan’ın paylaşımını dakikalar içinde beğeni yağmuruna tutarken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve torununun bu özel karesi sosyal medyanın gündem konusu oldu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Torum Fotoğraf Sosyal medya Beğeni Külliye