En Acı Öğretmenler Günü! Teröre Kurban Giden Necmettin Öğretmen Öğrencileri Tarafından Anıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa Siverek ilçesinde henüz öğretmenlikte ilk görev yeri olan Şanlıurfa Siverek ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen Necmettin öğretmen 24 Kasım Öğretmenler gününde öğrencileri tarafından büyük bir acıyla anıldı.

Şanlıurfa Siverek ilçesinde henüz öğretmenlikte ilk görev yeri olan Şanlıurfa Siverek ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra şehit edilen Necmettin öğretmen 24 Kasım Öğretmenler gününde öğrencileri tarafından büyük bir acıyla anıldı.

Henüz öğretmenlikte ilk atama yeri olan Şanlıurfa Siverek ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan ve şehit edilen Necmettin Yılmaz, yaşasaydı bugün ilk Öğretmenler gününü kutlayacaktı. Necmettin Öğretmenin bugün 24 Kasım Öğretmenler gününde öğrencileri tarafından karanfillerle anıldığı görüldü.

ÖĞRENCİLERDEN DUYGUSAL ANMA

Yaz tatilinin başlarında okulların tatile girmesinin ilk gününde öğrencilerine karne dağıttıktan hemen sonra memleketine gitmek üzere aracı ile yola çıkan ancak Tunceli-Pülümür karayolunda PKK’lı teröristler tarafından önü kesilerek kaçırılan genç öğretmen Necmettin Yılmaz, kaçırılmasından bir süre sonra şehit edilmişti. Bugün Necmettin öğretmenin okulunda büyük bir acı vardı. Görev yaptığı okulun öğrencileri Necmettin öğretmenleri için bir tören düzenledi.

KARANFİLLERLE ANDILAR

Şehit Necmettin öğretmen ile beraber çekildikleri fotoğrafları sınıfın tahtası önüne sıralayan ve önüne tek tek karanfil bırakan öğrencilerin sınıftaki tahta üzerine de ‘Necmettin Öğretmenim, 24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.’ yazdıkları görüldü.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Teröristlerin şehit ettiği öğretmen Öğretmen Necmettin Yılmaz Şehit öğretmene anmai Öğrencileri Necmettin Yılmazı andı