Emrah Serbes'in Yaptığı Kazadan Bir Kötü Haber Daha: Yaralı Annede Hayatını Kaybetti!

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düşen Emrah Serbes'in çarptığı ve ölümüne sebep olduğu baba-kızın ardından anneden de kötü haber geldi. Yoğun bakımda olduğu öğrenilen anne Nilgün Özçelik'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düşen Emrah Serbes’in çarptığı ve ölümüne sebep olduğu baba-kızın ardından anneden de kötü haber geldi. Yoğun bakımda olduğu öğrenilen anne Nilgün Özçelik’in hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Behzat Ç.’nin yazarı oln Emrah Serbes geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın otobanında gerçekleşen ve bir baba-kızın hayatını kaybettiği kazayı kendisinin gerçekleştirdiğini belirtmişti. 22 Eylül’de gerçekleşen kaza sonrasında Emrah Serbes yaptığı itiraf sonucunda tutuklanmış suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru serbest bırakılmıştı. Kazada hayatını kaybeden baba-kız sonrasında araçta yer alan ve yaralı şekilde hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan anne Nilgün Özçelik’inde yaşam mücadelesini kaybettiği ve hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. Böylece Emrah Serbes’in itiraf ettiği kazada ölü sayısı 3’e yükselmiş oldu.

22 EYLÜL’DEN BERİ YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ ALTINDAYDI

22 Eylül’de yaşanan kaza sonucunda Baba 59 yaşındaki Ayhan Özçelik ve kızı Zeynep Özçelik hayatını kaybetmiş anne Nilgün Özçelik ise yaralı şekilde hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Kaza sonrasında Emrah Serbes kazayı kendisinin yaptığını itiraf etmiş ve tutuklanmış suçu üstlenen arkadaşı Kenan Doğru ise serbest bırakılmıştı. Kazada kızı ve kocasını kaybeden Nilgün Özçelik 22 Eylül tarihinden beri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Nilgün Özçelik’ten kötü haber geldi ve yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Bir kazanın dağıttığı aileden geriye sadece oğul Ahmet Özçelik kaldı.

 

kaza emrah serbes baba-kız ölüm anne 3 ölü yoğun bakım aile yaza behzat ç.