Emniyet Müdürlüğü'nden Yılbaşı Açıklaması: İstanbul'da Kutlama Yapılacak Mı?

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, yılbaşı gecesi halkın huzuru ve güvenliği için Taksim'de kutlama yapılmasının yasaklandığı duyuruldu.

İstanbul Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, yılbaşı gecesi halkın huzuru ve güvenliği için Taksim’de kutlama yapılmasının yasaklandığı duyuruldu.

Yeni yıla sayılı günler kala Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç’tan yapılan açıklamada, yılbaşı gecesi Taksim’de kutlamaların yasaklanacağı duyuruldu. Yılbaşı gecesi bu bölgelerde toplanılmasına izin verilmeyeceğini belirten Kılıç, güvenlik güçlerinin gereken önlemi en üst seviye de alacağını açıkladı.

TAKSİM’DE YILBAŞI KUTLAMALARI YASAK

Güvenlik güçlerinin yılbaşı gecesinde geniş güvenlik önlemleri alacağını belirten Kılıç, bu yıl alınacak önlemlerin diğer yıllara nazaran daha üst seviyede olacağını ve vatandaşların can güvenliği için çalışılacağını belirtti.

REİNA SALDIRISI SONRASI BÜYÜK ÖNLEM

Geride bıraktığımız yılda yeni yıl akşamı çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Reina saldırısı sonrasında bu yıl yeni yıl akşamı için daha büyük ve daha kapsamlı güvenlik önlemleri alınacağı belirtilirken güvenlik güçlerinin halkın daha sağlıklı ve daha güvenli bir yeni yıl geçirebilmesi için çalışacak. Reina saldırganının ortaya çıkan görüntülerinde ilk olarak Taksim’in görüntülerini çektiğinin belirlenmesi sonrasında Taksim’de de güvenlik önlemlerinin en üst seviyede olacağı ve burada toplanmaların yasaklanacağı belirtildi. Taksim başta olmak üzere Karaköy, Cihangir ve Tarlabaşı’nda da yoğun güvenlik önlemleri alınacağı ve vatandaşların güvenliği için giriş çıkışlarda da gereken tedbirlerin alınacağı duyuruldu.

 

İstanbul Taksim Yılbaşı kutlamaları yasak mı Emniyet Müdürlüğü Reina Saldırısı İstanbulda nerelerde kutlam yasak