Emekli uzman çavuşun ölümü! Evinde başından vurulmuş olarak bulundu

TAKİP ET

Ankara'da ikamet eden 56 yaşındaki emekli Uzman Çavuş T. A., evinde kafasından silahla vurulmuş bir şekilde ölü halde bulundu. Komşularının iddialarına göre eşinden ve çocuklarından ayrı olan T.A.'nın son zamanlarda psikolojik olarak sorun yaşadığı öne sürülürken, kesin ölüm sebebi ise başlatılan soruşturma ile netleşecek. 

Ankara’nın Polatlı ilçesinde emekli Uzman Çavuş T.A.'ya ulaşamayan akrabaları durumu yetkililere ihbar etti. İhbarın ardından olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kapının itfaiye yardımı ile açılmasıyla eve giren sağlık ekipleri emekli uzman çavuş T.A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

SİLAHLA BAŞINDAN VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ 

Yapılan ilk araştırmada T.A.'nın tabanca ile başından vurulduğu tespit edildi. Komşularının iddialarına göre eşinden ve çocuklarından ayrı olan T.A.'nın son dönemlerde psikolojik olarak sorun yaşadığı ve birkaç defa eşinin ziyaretinde şiddetli tartışmalar yaşandığı ifade edildi. 

ŞÜPHELİ ÖLÜM, SORUŞTURMA SONRASI AYDINLANACAK 

Eşinden ayrı olan iki çocuk babası emekli Uzman Çavuş T.A.'nın apartman sakinleri, silah sesi duymadıklarını, şehir dışındaki kardeşinin T.A.'ya ulaşamaması sebebiyle polise ihbar etmesi sonucu olayın öğrenildiği ifade edildi. Savcının incelemesini bitirmesinin ardından T.A.'nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Ankara uzman çavuş şüpheli ölüm