Elindeki İnsan Bacağıyla Polise Gitti!

TAKİP ET

Güney Afrika'da polise insan bacağı ile giderek teslim olan bir adam artık yamyam olmaktan ve insan yemekten çok sıkıldığını dile getirdi.

Güney Afrika'da polise insan bacağı ile giderek teslim olan bir adam artık yamyam olmaktan ve insan yemekten çok sıkıldığını dile getirdi. 

Güney Afrika'da akıl almaz bir olay yaşandı. Escourt isimli şehirde yaşayan 33 yaşındaki Nino Mbatha isimli yamyamın polise giderek teslim olması dikkat çekti. Ancak polis merkezine kesilmiş bir insan bacağı ile giden kişinin yamyam olduğu ve yıllardır insan eti yiyerek beslendiği ortaya çıktı. 

Şimdiye kadar çeşitli insanlara saldırdığını ve cinayet işleyerek öldürdüğü insanları yediğini anlattı. Son cinayetini ise yine kan donduran ifadelerle dile getirdi. Bunun üzerine konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi. 

BİR KADINI ÖLDÜRÜP ARDINDAN YEMİŞ

33 yaşında olan ve insan eti ile beslendiği için kendisini yamyam olarak tanıtan adamın sarhoş olduğunu fark ettiği Zanele isimli bir kadını arabasına aldığını anlattı. Ardından kadının sarhoş olmasından faydalanarak onu kayalıklara götürüp öldürdüğünü anlattı. Kurbanını öldürdükten sonra ise parçalara ayırarak vahşi şekilde öldürdü. Kadının yakınları tarafından kayıp başvurusu yapıldı. Ardından polis inceleme başlatırken kadının kalan ceset parçaları kayalık bölgede bulundu. Konu hakkında inceleme devam ederken yamyam adam polis merkezine elinde kesilmiş bir insan ayağı ile başvurdu. Ardından insan yemekten bıktığını anlattı. Konu hakkında soruşturma başlatılırken itirafları arasında evinde pek çok cesedin bulunduğunu belirtti. Bölgede 3 kişinin daha yamyamlık yaptığı belirlendi. 

güney afrika yamyam insan yiyor