Eli Öpülesi Anne! Görme Engelli Kızına Tüm Metinleri Okuyarak Hukuk Fakültesinden Mezun Etti

TAKİP ET

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde bu yıl gerçekleşen mezuniyet töreninde duygulandıran anlar yaşandı. Bir annenin görme engelli kızına 4 yıl boyunca hukuk metinlerini okuyarak ezberlemesini sağladığı ve kızını hukuk fakültesinden mezun ettiği öğrenildi.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bu yıl gerçekleşen mezuniyet töreninde duygulandıran anlar yaşandı. Bir annenin görme engelli kızına 4 yıl boyunca hukuk metinlerini okuyarak ezberlemesini sağladığı ve kızını hukuk fakültesinden mezun ettiği öğrenildi.

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyet töreninde oldukça anlamlı ve duygusal anlar yaşandı. Mezuniyet töreninin en çok konuşulan ismi başarı hikayesi ile Berru Merve Kul oldu.

ELİ ÖPÜLESİ ANNE

Mezuniyet töreninde yaşanan duygu dolu anlar tüm Türkiye’de takdir topladı. Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Bilen’in yaptığı açıklamalarda, ‘SAÜ Hukukta dereceye giren öğrencilerimiz dışında Berru Merve Kul görme engelli öğrencimiz 4 yılda hukuk eğitimini tamamlayarak mezun oldu. Evde bütün hukuk metinlerini kızına okuyarak sınavlara hazırlanmasında gayreti olan Annesine de fakültemizin fahri mezunu olarak ödül verdik.’ dedi. 

SOSYAL MEDYA BU ANNEYİ KONUŞTU

Görme engelli kızı Berru Merve Kul’a 4 yıl boyunca hukuk metinlerini okuyarak ezberlemesini sağlayan anne sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Sosyal medyadaki binlerce kullanıcı anne ve kızın başarı hikayesini beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. 

 

Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Berru Merve Kul Mezuniyet Başarı Hikaye Görme engelli Anne