Elazığ'daki Korkunç Kaza Ardından Bu Görüntüyü Görenler Gözyaşlarını Tutamadı!

TAKİP ET

Elazığ'da bir otomobil ve bir pikap markalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kaza sonucunda biri bebek olmak üzere üç kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrasında henüz 5 aylık olan bebeğin cesedini görenler ise gözyaşlarına boğuldu.

Elazığ’da bir otomobil ve bir pikap markalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen kaza sonucunda biri bebek olmak üzere üç kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrasında henüz 5 aylık olan bebeğin cesedini görenler ise gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Elazığ-Diyarbakır karayolu 30. Kilometresinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, Cuma Erol’un kullandığı 21 UA 176 plakalı otomobil ile Selçuk Can idaresinde olan 21 EB 743 plakalı bir pikap aracın çarpışması sonucunda feci bir kaza yaşandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koşarken tesadüf eseri olay yerinde bulunan ve doktor olduğu öğrenilen bir kişide hastalara yardımda bulundu.

5 AYLIK BEBEĞİ GÖRENLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşanan kaza sonrasında ihbar üzerine çok sayıda ambulans, UMKE, İl Afet Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Kaza sonucunda otomobil içinde bulunan sürücü Cuma Erol, Fatma Erol ve 5 aylık olduğu öğrenilen Şevval Kaya kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralandığı öğrenilen Fatma Kaya ve Selçuk Can ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentte bulunan hastanelere kaldırıldı. Araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden Fatma Erol’un cesedi ise AFAD ve İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda araçtan çıkarıldı. Çevreye toplanan vatandaşlar ise 5 aylık bebeğin cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. 

 

elazığ kaza feci kaza 5 aylık bebek vatandaşlar diyarbakır karayolu gözyaşları ceset 3 ölü 2 yaralı