Elazığ'da Yanmış Erkek Cesedi Bulundu!

TAKİP ET

Elazığ'dan bir vahşet haberi alındı. Önce öldürülen daha sonrada yakılan erkek cesedi bulundu. Elazığ'ın Zafran Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide yakılmış halde bir erkek cesedi bulunduğu haberi alındı.

Elazığ’dan bir vahşet haberi alındı. Önce öldürülen daha sonrada yakılan erkek cesedi bulundu. Elazığ’ın Zafran Mahallesi’nde bulunan boş bir arazide yakılmış halde bir erkek cesedi bulunduğu haberi alındı. 

Elazığ’ın Zafran Mahallesi’nde yakılmış bir erkek cesedi bulundu. Yanmış erkek cesedi yoldan geçmekte olan bir hurda toplayıcısı tarafından tesadüfen bulundu. Cesedin ayakları haricinde tüm vücudu yanmış halde bulundu. Yanmış cesedi bulan hurda toplayıcısı durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri bölgeyi güvenlik kordonuna aldı. 

OLAY YERİ İNCELEMESİ YAPILDI

Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı bölgede inceleme yaptı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcılığı da olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Cesedi yanmış halde bulunan kişinin henüz kimliğinin belirlenemediği öğrenildi. Yanmış halde bulunan ceset cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olay hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

 

elazığ yanmış ceset erkek cesedi