Elazığ'da Feci Kaza! Yük Treni Devrildi, 2 Ölü

TAKİP ET

Gelen bilgilere göre, Elazığ'dan çıkan ve Malatya istikametine gitmekte olan bir yük treninin henüz bilinmeyen bir nedenle raydan çıkarak kontrolünü kaybettiği ve devrildiği öğrenildi. Devrilen trende 2 makinistin hayatını kaybettiği bilgisi alındı.

Gelen bilgilere göre, Elazığ’dan çıkan ve Malatya istikametine gitmekte olan bir yük treninin henüz bilinmeyen bir nedenle raydan çıkarak kontrolünü kaybettiği ve devrildiği öğrenildi. Devrilen trende 2 makinistin hayatını kaybettiği bilgisi alındı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğünden devrilen yük treni için yapılan açıklamada, Elazığ’dan hareket ederek Malatya istikametine doğru ilerlemekte olan 53049 sefer sayılı yük treninin saat 19.40’ı gösterdiği sıralarda Şefkat Baskil istasyonları arasında raydan çıkarak kontrolünü kaybettiği ve devrildiği belirtildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle raydan çıktığı öğrenilen ve devrilen yük tereni içinde bulunan 2 makinistin hayatını kaybettiği öğrenilirken yaşanan kazayla ilgili gerekli adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı da aktarıldı.

 

elazığ tren yük treni yük treni devrildi 2 ölü malatya