El Yazması Tevrat İçin Kolları Kesilerek, Göğsü Yarılarak Öldürülmüştü! Whatsapp Yazışmalarında O Tevrat Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 1400 yıllık el yazması Tevrat nedeniyle 2 yıl önce öldürülen Murat Ünal cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. El yazması Tevrat için göğüs kafesi yarılıp kolları kesilerek öldürülen Murat Ünal'ın eski cep telefonunda kayıp Tevrat ile ilgili fotoğrafların ortaya çıktığı öğrenildi. Aile fotoğrafların bulunması üzerine olayın yeniden araştırılmasını ve Murat Ünal'ın kayıp kollarının bulunmasını istedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki yıl önce arkadaşı Harun Varış ile evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Murat Ünal'ın feci şekilde öldürülmüş halde cesedi bulunmuştu. Aile kardeşlerine aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuş ve cinayet haberi de program sırasında gelmişti. Yaklaşık 3 ay sonra cansız bedeni bulunan Murat Ünal'ın adli tıp raporunda av tüfeği ile 3 el ateş edildikten sonra öldürüldüğü Daha sonra ise kollarının kesilip göğüs kafesinin yarıldığı belirtilmişti.

Çobanlar tarafından bulunan cesetin kimliğinin belirlenmesi için DNA testi yapılmış ve sonuç olarak Murat Ünal ait olduğu belirlenmişti. Murat Ünal'ın eski cep telefonunu bulan Ailesi içinden kayıp Tevrat’a ait fotoğrafların çıktığını emniyete bildirdi.

OLAYIN YENİDEN ARAŞTIRILMASINI İSTİYORLAR

Konu hakkında açıklama yapan Murat Ünal'ın ablası Gülsün Ünal, Kardeşinin telefonunda Tevrat’a ilişkin fotoğraflar çıktığını ve bu konu yeniden araştırılması istediklerini söyledi. Murat Ünal cinayetinde tutuklanan sanıklardan ikisi ağırlaştırılmış Müebbet hapis cezası, bir ömür boyu hapis cezası ve biri ise 18 yıl hapis cezası almıştı. Gülsüm Ünal bu cezanın yeterli olmadığını belirterek özellikle cesedin Oraya nasıl taşındığı konusunu yeniden araştırılmasını istediğini söyledi.  Ayrıca Gülsüm Ünal kardeşinin Kayıp olan kollarında bulunmasını istedi.

antalya manavgat 1400 yıllık tevrat el yazması tevrat murat ünal