El Şakası Yapan Arkadaşını Öldürdü, Sonra Dayanamayıp Kendisini Astı

TAKİP ET

Adana'da kendisine el şakası yaptığı için yakın arkadaşını öldüren adam cezaevinden izinli olarak çıkınca ilk işi kendisini asarak yaşamına son vermek oldu.

Adana'da okey oynadığı sırada bir arkadaşının kendisine el şakası yapmasına sinirlenen Ergün B. isimli 47 yaşındaki adam arkadaşı Mehmet Mutlugil ile tartışmaya başladı. Tartışmanın dozu artınca kavgaya dönüştü. Bunun üzerine sinirlerin gerilmesi ile çıkan kavgada arkadaşını el şakası yüzünden öldürdü. Mahkeme tarafından tutuklanan adam cezaevine gönderildi. Bir süre sonra cezaevinden izinli olarak geldiği evinde ormanlık alana giderek kendisini astı. 

2014 yılında meydana gelen olayda merkez Seyhan ilçesinde bir kahvede okey oynayan Ergün B. arkadaşı Mehmet Mutlugil ile oyun oynamaya başladı. Ancak arkadaşı tarafından kendisine hiç sevmediği el şakası yapılınca neye uğradığını şaşırdı. Arkadaşını sert bir şekilde uyaran ve oldukça sinirlenen Ergün B. tartışmanın fitilini ateşledi. Oyunu bırakıp giden arkadaşının peşinden giden adam 'Bana posta koyamazsın' diyerek tartışmayı devam ettirdi.

İZNE GELİP CANINA KIYDI

Tartışmanın büyümesinin ardından el şakası yapan arkadaşını çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ergün B. ise bir süre önce iyi halden dolayı bir haftalık ev iznine gönderildi. 

İzninin bitmesine son bir gün kala evden çıkıp gittiği ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu. Hayatını kaybettiği belirlenen adamın kendisini astığı öğrenildi. Konu hakkında soruşturma başlatılırken teslim olmamak için yaşamına son verdiği ihtimaller arasında yer alıyor. 

adana el şakası cinayet intihar