Ekmeğe Zam Gelecek Mi? İşte MHP Lideri Bahçeli'nin Zam Konusundaki Değerlendirmeleri

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekmek fiyatlarında yapılacak olan zam konusunda tepkisini ortaya koymuştu. Son olarak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan, 'Ekmek fiyatlarında artış olmayacak' açıklamalarını değerlendiren Bahçeli, 'Memnuniyet verici bir karar olmuştur' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekmek fiyatlarında yapılacak olan zam konusunda tepkisini ortaya koymuştu. Son olarak Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan, ‘Ekmek fiyatlarında artış olmayacak’ açıklamalarını değerlendiren Bahçeli, ‘Memnuniyet verici bir karar olmuştur’ dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamayı değerlendirdi ve ekmeğe zam yapılmayacağı açıklamasını memnuniyet verici olarak değerlendirdi.

EKMEK ZAMMI İLE İLGİLİ BAHÇELİ’DEN DEĞERLENDİRME

Son günlerde ekmek fiyatlarına yapılacağı belirtilen zam açıklamalarına sert çıkan Bahçeli, Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bakanlıktan yapılan zam yok açıklamalarını memnuniyet verici olarak değerlendiren Bahçeli, ‘Biliyorsunuz başlattığımız askıda ekmek projesi yaygınlaşmaya başladı. Milli ve sosyal dayanışmanın tezahürü olan bu projeyle varlıklı aileler yoksul kardeşlerimize, vatandaşlarımıza el uzatıyor, hatırlıyor, yardımlaşmanın erdemini gösteriyorlar. Askıda ekmek sosyal bir kurumdur. Türk toplumculuk anlayışının bir eseridir. İnanıyorum ki, 'askıda ekmek' projesi tüm yurt sathında karşılık bulacak vatandaşlarımız tarafından sahiplenilecektir. Bir elin verdiğini diğer el elbette görmeyecektir. Muhtaç kardeşlerimizin karnı doyacaktır.’ ifadelerinde bulundu.

ZAM İDDİALARI YALANLANDI

Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından yapılan açıklamalarda ise ekmek fiyatlarına yapılacağı iddia edilen zam konusuna yalanlama geldi. 

 

Ekonomi Devlet Bahçeli Ekmek Zam Ekmek fiyatları Ticaret Bakanlığı