Eğlenmek İçin Eve Götürüp Öyle Şeyler Yaptılar Ki...

TAKİP ET

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 8 gündür kayıp olan İsa İley isimli adamın cansız bedeni ormanlık bir alanda bulundu. Bunun üzerine korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde 8 gün önce kaybolan İsa İley'in cesedinin günler sonra bulunduğu açıklandı. Cansız bedeni Elmalı ilçesinde bulundu. Cinayetin kim ya da kimler tarafından işlenmiş olabileceği konusunda araştırmalar başlatıldı. Polis tarafından açılan soruşturmada en son görüştüğü kişiler incelemeye alındı. Yapılan incelemelerin ardından eğlenmeye çıktığı bir karı koca tarafından boğularak öldürüldüğü öğrenildi. 

Cinayetin ardından tarımla uğraşan talihsiz adamın cebindeki tüm parası ile otomobili katil karı koca tarafından gasp edildi. 30 yaşında olan İsa İley isimli adam 7 Aralık tarihinde otomobili ile birlikte dışarı çıktı. Ancak bir daha geri dönmedi. Ailesinin endişeleri üzerine polise haber verildi. Polis tarafından arama çalışmaları başlatıldı. 

EĞLENMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Polis tarafından yapılan araştırmalarda İley'in otomobilinin Denizli yönüne doğru hareket ettiği sinyaller üzerine ortaya çıktı. Bunun üzerine geniş çaplı arama çalışmaları başlatılırken 8 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz adamın boğularak öldürüldüğü belirlendi. En son görüştükleri arasında bir çiftin bulunması dikkat çekti. 

Eğlenmek için buluştukları ve bir süre sonra evlerine davet ettikleri İsa İley'e alkol verdikleri öğrenildi. Alkol aldıktan sonra boğan çift hem cebindeki tüm parasını hem de aracını alarak ortadan kayboldular. Şüpheli olan kadının Kumluca bölgesinde bulunan bir gazinoda çalıştığı öğrenildi. Çiftin kurdukları korkunç tuzağın detayları araştırılırken soruşturmanın hala devam ettiği öğrenildi. İsa İley'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

antalya korkunç cinayet