Ege Denizi'nde Deprem! İzmir Yine Sallandı, Can ve Mal Kaybı Var Mı?

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Ege Denizi'nde meydana gelen depremin İzmir'i 4.2 şiddetinde salladığı öğrenildi. Deprem sonrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi.

Alınan son dakika bilgisinde Ege Denizi’nde meydana gelen depremin İzmir’i 4.2 şiddetinde salladığı öğrenildi. Deprem sonrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden açıklama geldi.

Ege Denizi’nde son bulmayan depremlere bir yenisi daha eklendi. Sık sık deprem meydana gelen ve halkı korkutan sarsıntılar devam ederken son olarak bugün Ege Denizi’nde meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem korkuttu.

YERİN 13,5 DERİNLİĞİNDE MEYDANA GELDİ

Depremin ardından açıklama yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi depremin yerin 13,5 kilometre derinliğinde meydana geldiği ve şiddetinin 4.2 olarak ölçüldüğünü belirtti. AFAD’tan yapılan açıklamada ise İzmir’deki depremin Karaburun Merkez üssü olarak meydana geldiğini ve yine 4.2 şiddetinde ölçüldüğünü belirtti. Yaşanan deprem sonucunda herhangi can veya mal kaybı olmadığı bilgisi de verildi.

 

Deprem haberleri İzmirde deprem Ege Denizi Depremin şiddeti kaç Ölü ve Yaralı var mı İzmir depremleri