Edirne'yi Karıştıran Cinayet! Vatandaşlar Katillere Tepki Göstermek İçin Adliyeyi Bastı

TAKİP ET

Edirne'de alkollü oldukları öğrenilen 2 şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenilirken vatandaşların tutuklanan katillere tepki göstermek için adliyeyi bastığı öğrenildi. Vatandaşlar polislerin tüm uyarılarına rağmen dağılmayınca polislerin biber gazı kullanmak zorunda kaldıkları öğrenildi.

Edirne’de alkollü oldukları öğrenilen 2 şahsın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenilirken vatandaşların tutuklanan katillere tepki göstermek için adliyeyi bastığı öğrenildi. Vatandaşlar polislerin tüm uyarılarına rağmen dağılmayınca polislerin biber gazı kullanmak zorunda kaldıkları öğrenildi.

Olay, Edirne Enez ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 44 yaşında olan ve balık restoranı işlettiği öğrenilen Halil Çayır’ı iş restoranının önünde bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen 19 yaşındaki D.B ve 16 yaşındaki T.C çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Vatandaşların kalabalık gruplar halinde tutuklanan 2 şahsa tepki göstermek için adliye önünde toplandıkları görüldü. 

BALIKÇIYI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞLER

Geride bıraktığımız Pazartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Edirne Enez Limanı’nda balık restoranı işleten 44 yaşındaki Halil Çayır, işletmesine izinsiz giren ve alkol almaya başlayan daha sonrada çevredeki vatandaşları rahatsız etmeye başlayan 2 şahsa tepki gösterdi. D.B ve T.C ismindeki şahıslarla arasında tartışma başlayan Halil Çayır, tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle bıçaklandı. Aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Çayır’ın yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Halil Çayır, Tedavi altına alındığı Keşan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekipleri olayın hemen sonrasında kaçan D.B ve T.C’yi Balıkesir Bigadiç ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Bigadiç ilçesinden alınarak Enez ilçesine getirilen şahısların çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıkları öğrenilirken bir grup vatandaşın 2 şahsa tepki göstermek için adliye önünde toplandıkları öğrenildi. Polis ekipleri tüm uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığa tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. 

 

Edirne Enez Balıkçı Cinayet Adliye Saldırı