Edirne'de Yarın Okullar Tatil Mi! 18 Aralık Edirne'de Okullar Tatil Mi?

TAKİP ET

Edirne'de beklenen kar yağışının etkili olmaya başlaması ile birlikte Edirne'de yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı da aranmaya başlandı. Yoğun kar yağışı devam ederken 18 Aralık Edirne'de okullar tatil mi sorusu aranıyor.

Trakya'da akşam saatlerinden itibaren soğuk havanın etkili olmaya başlamasıyla birlikte hava sıcaklığı 0 derecenin altına indi. Edirne kent merkezi ve birçok ilçesinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Demirköy Kofçaz ile Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy sınır kapısında kar ve yer yer tipi etkili oluyor. Demirköy ilçesinde hava sıcaklığı sıfırın altında 2 derece ölçülürken kar kalınlığı 2 santimetre Maltepe mevkiinde 6 santimetre Kofçaz ilçesinde 3 Bulgaristan ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yılında ise 1 santimetre ölçüldü. 

KEŞAN'DA OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne'nin Keşan ilçesinde Eğitime bir gün süreyle ara verildi. Yazılı bir açıklama yapan Keşan Kaymakamlığı, "19.12.2018 Çarşamba günü Keşan ilçemizde merkez ve köy okullarımız 1 gün süreyle kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararıyla tatil edilmiştir" denildi. Ayrıca hamile ve engelli memurların da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

EDİRNE’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Keşan'da Okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler internet üzerinde Edirne'de yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtını da aramaya başladı. Enez Edirne için valilikten bir açıklama yapılmadı.