Edirne'de Dedesini ve Babaannesini Öldüren Genç Cinayeti Cinlerin Yaptırdığını Söyleyerek Şok Etti!

TAKİP ET

Edirne'de dede ve babaannesini katleden gencin kan donduran ifadesi herkesi şaşırttı. Dedesini ve babaannesini 15 kez bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk polis tarafında gözaltına alındı. Polise verdiği ifadede 3 yaşından beri yanlarında olduğu babaanne ve dedesini öldürmesini kendisine cinlerin yaptırdığını iddia etti. Torun cinayetine kurban giden 74 yaşındaki yaşlı çift yakınları tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Edirne’de dede ve babaannesini katleden gencin kan donduran ifadesi herkesi şaşırttı. Dedesini ve babaannesini 15 kez bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk polis tarafında gözaltına alındı. Polise verdiği ifadede 3 yaşından beri yanlarında olduğu babaanne ve dedesini öldürmesini kendisine cinlerin yaptırdığını iddia etti. Torun cinayetine kurban giden 74 yaşındaki yaşlı çift yakınları tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Edirne’de 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk 3 yaşından beri beraber yaşadığı babaanne ve dedesini 15 kez bıçaklayarak öldürdü. Babaannesi ve dedesini bıçakladıktan sonra apartman çıkışında halası Çiğdem Selçuk ve onun oğlu Barış Esendemir ile karşılaştı. Anne ve oğlu da yaralayan genç oradan uzaklaştı. Gittiği bir internet kafede polis ekipleri tarafından gözaltına alınan genç verdiği ifade ile herkesi şok etti.

‘CİNAYETİ BANA CİNLER YAPTIRDI’

Polis ekipleri tarafından yakalanarak Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen 22 yaşındaki katil zanlısı Oğuzhan Selçuk verdiği ifade ile kan dondurdu. Annesinin 3 yaşında vefat ettiğini babasının da kendisini terk ederek İstanbul’a gittiğini söyleyen genç o zamandan bu yana babaannesi ve dedesinin yanında yaşadığını belirtti. Firdevs Selçuk ve Zeynel Selçuk çiftini 15 kez bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk yaşlı çifti kendisinin öldürdüğünü soğukkanlılıkla itiraf etti. Oğuzhan Selçuk babaanne ve dedesinin kendisine büyü yaptığını söyleyerek, "Bana büyü yaptılar, cinayetleri bana cinler yaptırdı. Dedemi bıçakladığımda içinden kurtlar çıktı, babaannemin de içinden yılan çıktı. İki kişi daha öldürseydim, huzura erecektim, yarım kaldı" dedi.

GÖZLERİNE ÇEKTİĞİ SÜRME SORULDU

22 yaşındaki katil zanlısı Oğuzhan Selçuk’un gözlerine çektiği sürme dikkatlerden kaçmadı. Polis gence gözlerine çektiği sürmeyi sorduğunda ‘sünnet’ cevabını verdi. Dede ve babaannesini acımadan katleden gencin psikolojik tedavi gördüğü ve 15 gündür de ilaçlarını kullanmadığı öğrenildi. Katil zanlısı alınan ifadesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kan, idrar ve tırnak altı DNA örnekleri alınmak üzere gönderildiği öğrenildi. 

 

edirne torun cinayeti cinler yaptırdı dedi cinayet